Parallelweg

Planning oplevering: aug 2020

Parallelweg

Opdrachtgever:

SVH

Architect:

Lijbers Architect

Locatie:

Parallelweg, Hillegom

Planning start bouw:

aug 2020

Informatie

De Stichting Volkshuisvesting Hillegom (SVH) is een initiatief van TPS met als doel woningen te ontwikkelen die, zonder winstoogmerk, aangeboden worden aan Hillegommers. De kosten van de ontwikkeling van de woningbouwplannen wordt op een vernieuwende wijze laag gehouden waardoor de verkoopprijs c.q. de huurprijs aantrekkelijk blijft voor de onderkant van de markt. De verkoopprijs bedraagt vanaf € 170.000 V.O.N.

Het bouwplan van 18 hofjeswoningen op de locatie Parallelweg 101 in Hillegom heeft recentelijk de omgevingsvergunning gekregen. Deze woningen staan vanaf heden te koop bij Koppers Makelaardij in Hillegom. Informatie kan ook worden verkregen bij TPS (Totaalproject van Steenbergen) aan de Satellietbaan 15a te Hillegom.

Start 17 appartementen CORSO 21

Op 8 septembver 2021 is bouwbedrijf Scholz gestrat met de transformatie van het voormalige kantoorpand aan de 1e Loosterweg in Hillegom naar 17 appartementen.

Het inpandige plan is ontworpen door TPS BV en de gevels zijn ontwprpen door Lijbers Architecten. TPS BV heeft de uitwerking van het plan verzorgd tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. De projetontwikkelaar Hendriksen heeft het plan aangekocht en verkoop gereed gemaakt. De Scholz Groep heeft het plan uitvoeringsgereed gemaakt en per appartement verkocht aan de individuele kopers.

Op 8 september 2021 was, in bijzijn van de nieuwe eigenaren van de appartementen, de officiele start van de appartementen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en daardoor konden alle nieuwe eigenaren ook elkaar ontmoeten.