Transformatie bollenschuur

Planning oplevering: 2021

Transformatie bollenschuur

Opdrachtgever:

Zeestraten en Meskers

Architect:

TPS en van den Werf

Locatie:

Leidsestraat 156

Planning start bouw:

2021

Informatie

De bollenschuur aan de Leidsestraat in Hillegom wordt getransformeerd in woningen. De monumentenvergunning is reeds in 2007 afgegeven. TPS gaat die vergunning nu uitwerken naar een ensembel met de naastliggende groene schuur.

Start 17 appartementen CORSO 21

Op 8 septembver 2021 is bouwbedrijf Scholz gestrat met de transformatie van het voormalige kantoorpand aan de 1e Loosterweg in Hillegom naar 17 appartementen.

Het inpandige plan is ontworpen door TPS BV en de gevels zijn ontwprpen door Lijbers Architecten. TPS BV heeft de uitwerking van het plan verzorgd tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. De projetontwikkelaar Hendriksen heeft het plan aangekocht en verkoop gereed gemaakt. De Scholz Groep heeft het plan uitvoeringsgereed gemaakt en per appartement verkocht aan de individuele kopers.

Op 8 september 2021 was, in bijzijn van de nieuwe eigenaren van de appartementen, de officiele start van de appartementen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en daardoor konden alle nieuwe eigenaren ook elkaar ontmoeten.