Nieuwe bedrijfshal in Hillegom

Planning oplevering: 2021

Nieuwe bedrijfshal in Hillegom

Architect:

TPS BV

Planning start bouw:

2021

Informatie

TPS heeft een nieuwe bedrijfshal ontworpen en de vergunning aangevraagd. De nieuwe bedrijfshal heeft een vloeroppervlak van 1.000m2 Er is tevens een verdiepingsvloer aanwezig. Aan de voorzijde wordt een laadkuil gerealisserd. 

Start 17 appartementen CORSO 21

Op 8 septembver 2021 is bouwbedrijf Scholz gestrat met de transformatie van het voormalige kantoorpand aan de 1e Loosterweg in Hillegom naar 17 appartementen.

Het inpandige plan is ontworpen door TPS BV en de gevels zijn ontwprpen door Lijbers Architecten. TPS BV heeft de uitwerking van het plan verzorgd tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. De projetontwikkelaar Hendriksen heeft het plan aangekocht en verkoop gereed gemaakt. De Scholz Groep heeft het plan uitvoeringsgereed gemaakt en per appartement verkocht aan de individuele kopers.

Op 8 september 2021 was, in bijzijn van de nieuwe eigenaren van de appartementen, de officiele start van de appartementen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en daardoor konden alle nieuwe eigenaren ook elkaar ontmoeten.