Bezuidenhoutseweg in Den Haag

Planning oplevering: november 2018

Bezuidenhoutseweg in Den Haag

Opdrachtgever:

Famillio Verda

Architect:

TPS BV

Locatie:

Bezuidenhoutseweg 251 en 253 in Den Haag

Planning start bouw:

november 2018

Informatie

De panden Bezuidenhoutseweg 251 en 253 in Den Haag worden verbouwd tot 7 appartementen. Het ontwerp is geraliseerd door TPS BV en de aanvraag omgevingsvergunning is in februari 2018 door TPS BV ingediend. De vergunning is inmiddels verleend en is de verbouwing gestart.

Start 17 appartementen CORSO 21

Op 8 septembver 2021 is bouwbedrijf Scholz gestrat met de transformatie van het voormalige kantoorpand aan de 1e Loosterweg in Hillegom naar 17 appartementen.

Het inpandige plan is ontworpen door TPS BV en de gevels zijn ontwprpen door Lijbers Architecten. TPS BV heeft de uitwerking van het plan verzorgd tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. De projetontwikkelaar Hendriksen heeft het plan aangekocht en verkoop gereed gemaakt. De Scholz Groep heeft het plan uitvoeringsgereed gemaakt en per appartement verkocht aan de individuele kopers.

Op 8 september 2021 was, in bijzijn van de nieuwe eigenaren van de appartementen, de officiele start van de appartementen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en daardoor konden alle nieuwe eigenaren ook elkaar ontmoeten.