Ontmoetingsruimte De Kwakel

Planning oplevering: 2018

Ontmoetingsruimte De Kwakel

Opdrachtgever:

Elora BV Vastgoed

Architect:

TPS BV

Locatie:

De Poelweg De Kwakel

Planning start bouw:

2018

Informatie

Aan de Poelweg in De Kwakel wordt door TPS een ontmoetingsruimte gerealiseerd ten behoeve van arbeidsmigranten die reeds verblijven in woningen aan de Poelweg.

In de ontmoetingsruimte wordt een sportschool gemaakt en een ruimte waar de omwonenden hun verjaardag kunnen vieren of gezellig met elkaar kunnen vertoeven. 

Start 17 appartementen CORSO 21

Op 8 septembver 2021 is bouwbedrijf Scholz gestrat met de transformatie van het voormalige kantoorpand aan de 1e Loosterweg in Hillegom naar 17 appartementen.

Het inpandige plan is ontworpen door TPS BV en de gevels zijn ontwprpen door Lijbers Architecten. TPS BV heeft de uitwerking van het plan verzorgd tot en met het verkrijgen van de omgevingsvergunning. De projetontwikkelaar Hendriksen heeft het plan aangekocht en verkoop gereed gemaakt. De Scholz Groep heeft het plan uitvoeringsgereed gemaakt en per appartement verkocht aan de individuele kopers.

Op 8 september 2021 was, in bijzijn van de nieuwe eigenaren van de appartementen, de officiele start van de appartementen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht en daardoor konden alle nieuwe eigenaren ook elkaar ontmoeten.